Koodarikuiskaajan podcast

23: Keho on yhtä tärkeä aivotyöläiselle kuin urheilijallekin | Antti Akonniemi

Episode Summary

Viimeistään oman kuolevaisuutensa tajutessaan (tyypillisesti siinä kolmenkympin tietämillä) havahtuu yleensä miettimään, minkä verran omaa kehoaan kannattaa laiminlyödä, jos sen tahtoo toimivan vielä vuosien päästäkin.

Episode Notes

Kisko Labsin perustaja, standup-koomikko ja crossfit-yrittäjä Antti Akonniemi on yhdistänyt tuloksekkaasti urheilusta opitun suorityskyvyn optimoinnin itseopittuun koodaustaitoon. Mitä hän on oppinut matkan varrella, siitä jutellaan uusimmassa podcast-jaksossa.

Jakson vieraana Antti Akonniemi

Töissä: Kisko Labs
Internetissä: anttiakonniemi.com, Twitter, Facebook
Podcastit: Akonniemen avara luonto, Lepopäivä, ATK-hetki ja Setämieltä

Mainitut kirjat

Cal Newport: Deep Work
Brian Tracy: Eat That Frog!
Daniel Pink: When
David Allen: Getting Things Done
Ryan Holiday: Ego Is the Enemy
Ryan Holiday: The Obstacle Is the Way
David Goggins: Can’t Hurt Me
Mark Manson: The Subtle Art of Not Giving a F_ck_
Mark Manson: Everything Is Fcked – A Book about Hope

Deep work -kokeilu

Valitse etukäteen, mitä teet. Pilko siitä 1-1,5 tunnin kokoinen pala. Päätä etuktäteen, milloin sen teet. Valitse itsellesi tehokkaimmat aamu- tai iltatunnit. Merkitse deep work -aika ylös ja sisällytä merkintään myös se, mitä aiot tehdä. Kun hetki koittaa, kiellä itseltäsi kaikki houkutuksen mahdollisuudet. Eli laita kaikki mahdolliset häiriötekijät pois ja ovi kiinni. Vie puhelin pois käden ulottuvilta. Hyväksy, että joskus epäonnistuu. Koita lannistumatta uudelleen. Raportoi onnistumisestasi muille, palkitse itseäsi hyvin tehdystä työstä.